Dalgıç Catering olarak hazır yemek sektöründe 2009 yılından beri hizmet vermekteyiz.
İşletme olarak ISO 9001:2008 sertifikamız mevcuttur.
İşletmeler, yemek zehirlenmelere karşı firmamız tarafından Anadolu Sigorta ile anlaşmalı olarak ‘Özel Sağlık
+4, -18 (Soğuk Depolar) ve Kuru Gıda olmak üzere işletme içerisinde 3 tane depomuz bulunur.
YEMEK PİŞİRME BÖLÜMÜ
YEMEK PİŞİRME BÖLÜMÜ
METAL KAPLAR
SU ARITMA BÖLÜMÜ
SU ARITMA BÖLÜMÜ
KONVANSİYONEL FIRIN
Üretim Politikamız
Damağınızda hoş bir tat bırakacak sağlıklı ve lezzetli yemeklerimiz, insan vücudunun ihtiyacı olan yeterli orandaki vitamin, mineral, karbonhidrat, protein ve yağlar, tüketim koşulları göz önünde bulundurularak servise sunulur.
Üretim kadrosu yiyecek, beslenme, hijyen konularında toplu yemek hizmetlerinde yeni standartlar geliştirerek üretim tesislerinde üretimini sağlar.
Hizmet verdiğimiz firma, kurum ve kuruluşlardaki çalışanlarımızın sağlığını önemsiyoruz. Üretim kadrosunun uzmanlarımız tarafından periyodik olarak denetleme sorumluluğunun insan performansının ve iş veriminin artmasında pozitif olarak önemli katkı sağladığını biliyoruz.
Menülerimizi tüm ekipmanlarımız, tecrübeli aşçılarımız ve servis elemanlarımız ile sağlıklı ve kaliteli hizmet anlayışı içinde sizlere sunmaktayız.
Sizde gönül rahatlığı ile çalışanlarınız ve misafirleriniz ile paylaşabilirsiniz.
Yemek Üretim
Yemek Dağıtımı
Yemek Dağıtımı
Üretimde Hijyen ve Sanitasyon
Günlük kıyafetlerle üretim alanına girilmez.
İş kıyafetleriyle üretim alanı dışına çıkılmaz.
Kişisel bakım mecburidir.
Üretimde galoş, bone, maske ve eldiven zorunludur.
NOT: Yemeklerde kullanılan her türlü malzeme 1. sınıf olup Gıda Maddeleri Tüzüğü ve TSE’nin ilgili maddelerine uygundur.
ORGANİZASYONLARDAN KARELER
ORGANİZASYONLARDAN KARELER
ORGANİZASYONLARDAN KARELER
Hizmetlerimiz.
Hazır yemek, özel günler, düğün, sünnet ve catering alanında faaliyet gösteriyoruz.
Davetler, toplantılar, özel günler, düğün, sünnet, nişan, mevlüt ve benzeri günler için özel menülerimiz mevcuttur.